HondenPage baasje ~Margriet & Teun~

Over ~Margriet & Teun~

honden foto van ~Margriet & Teun~ Hallo,

Ik ben Margriet en ik woon samen met mijn hond Teun, katten Gijs en Pien, konijnen Suus & Juul en de kippen in een heel leuk huisje in Drenthe.
Toen ik 17 jaar was kreeg ik na lang zeuren en eindeloos andermans hond uitlaten mijn lieve hond Ricky (Golden Retriever). Na 3 jaar ging ik echter uit huis en verhuisde naar een flat, daarbij moest ik 5 dagen per week werken, niet echt een pretje voor een hond dus. Met veel moeite liet ik Ricky achter bij mijn ouders die inmiddels ook niet meer zonder hem konden.
Vorig jaar ben ik verhuisd naar een heel leuk huisje met een supertuin. Alle ruimte voor een hond! Maar om Ricky op zijn oude dag nog te verhuizen... Zo kwam Teun in mijn leven. Na een wat stroeve start tussen mijn 2 mannen, zijn ze nu de beste maatjes! Wanneer ik werk gaat Teun naar mijn moeder. Hij vindt het er heerlijk en Ricky vindt het ook gezellig. Niets meer te wensen dus!

Krabbels aan ~Margriet & Teun~

honden page profiel JapjesJapjes schreef om 16 mei om 20:51
geweldig de foto op de boot

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

~Margriet & Teun~ heeft 658 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van ~Margriet & Teun~ zeer positief gewaardeerd bij 2 waarderingen.

Berichten en online status
~Margriet & Teun~ was voor het laatst online 9 jaar, 3 weken, 5 dagen, 10 uur, 54 minuten, 35 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto Teun lekker aan het zwemmen! honden foto Ricky mijn lieve oude vriend honden foto Eigenlijk was er geen tijd voor foto's. Teun had het superdruk, maar goed eentje kon nog net. Wat een fotomodel hè? honden foto 11 weken oud en al een heel stuk gegroeid! honden foto Samen slapen, heerlijk! honden foto Teun geniet van het uitzicht en de wind om zijn kop.
~Margriet & Teun~ heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Schiermonnikoog 05052010, Gieten 19042010, Teun als pup


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^